DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server

DS Gaming Private Server Özel Forumudur

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ReaLity TAYFASI

5 posters
YazarMesaj
MaGNeTiCk

MaGNeTiCk

+Rep : 0

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Ocak 28, 2010 12:23 pm

TÜM REALİTY TAYFASINI PAYLAŞIMA BEKLERİM flower
dodobaba1

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Ocak 28, 2010 12:25 pm

KANKA OYUN SAAT KAÇTA AÇILCAK BİR BİLGİN VARMI
furkansalih1

furkansalih1

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyPtsi Şub. 15, 2010 11:10 pm

biz gittik siz geldiniz biz geldik siz gittiniz (anlayan anladıSmile ) ne yaparsanız yapın artık akıl sır ermeyen melee partilerinizle bakalım kimleri eziceksiniz Smile
MaGNeTiCk

MaGNeTiCk

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: ?   ReaLity TAYFASI EmptyÇarş. Şub. 17, 2010 9:04 am

kimleri eziceksiniz derken sizide ezdigimiz anlar oluyor hele czde eszim azim eziliyorsunuz unutmayın
sanane
Misafir

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyÇarş. Şub. 17, 2010 1:39 pm

realitylerin çoğu edit diye biliyorum ben? yoksa yanlışmı biliyorum?
furkansalih1

furkansalih1

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyÇarş. Şub. 17, 2010 10:50 pm

sanane demiş ki:
realitylerin çoğu edit diye biliyorum ben? yoksa yanlışmı biliyorum?

Ya kardesim surda polemeqe girmek istemem

Ama sende biliyorsun bizde biliyoruz Smile sw basladık mage clanla sizin 2 pt walkır carlarınızı dagıttık sw bıraktınız sonra belirli sebeblerden dolayı biz bıraktık gibi olduk siz geri geldiniz tekrar geri geldik Bu sefer Soner mage nowaları cok yuksek diye komik sikayetlerden bulundunuz .Baska diyecegim yok he belki cz sıkıstımısınız 2 pt bi pt mage pt yi orasına bişi demem ama gercek suki siz varken biz yoktuk biz varken siz yoktunuz Neyse ztn bıraklı cok oldu sadece forum bakıyorum Ama gercek bundan ibaret!
MaGNeTiCk

MaGNeTiCk

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: ODA GÜZEL   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Şub. 18, 2010 7:01 pm

İİİ OKADA BİLİYORSUNUZ YA EZİYORSUNUZ YA ŞAVAŞTA FLL KEN CZ DE NEDEN OLAMIYORSUNUZ OLUN DA ORDADA GÖRELİMZ SİZLERİ OYUN SADECE SAVAŞŞTAN İBARET DEGİLDİR ARKADAŞLAR ŞAVAŞTA Bİ KUTUNUN İÇİNDE SAKLANMAKLA EZMEK OLMUYOR ANLAYIN BUNU ARTIK SİZ TP SC LERİNE DUA EDİN O OLMASA Bİ HİCSİNZİ SAVAŞLARDA DAHİ
BUNUDA HERKES BİLİYOR O TP SC LER Bİ KALKSA GÖRÜCEM BEN SİZLERİ
AMA HAKINIZI VERMEK LAZIM GÜZEL TP İLE KACIYORSUNUZ ONU BİDE KENDİ KENDİNİZİ CEKEREK YAPMAYI DENESENİZE BAKIN NE OLUYOR OZAMAN
PowerWithBlacK

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Şub. 18, 2010 7:26 pm

CZ DE OLMADIGIMIZI SÖLİYİM GELİYORUZ TOWNDAN CIKMIYORSUNUZ TOWN AGİRİYORUZ KESİYORUZ ARADA KULEDEN KS ATIYORSUNUZ BİZİ KESİYORSUNUZ MUTLU OLUYORSUNUZ BENDE POLEMİĞE GİREMİCEM AMA CZ E HER SAVAŞDAN SONRA CIKIYORUZ Bİ AKSİLİK OLMAZSA AMA SİZ OLMUYORSUNUZ
MaGNeTiCk

MaGNeTiCk

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: hıhı   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Şub. 18, 2010 7:31 pm

ÖLEDİR ZATEN BİZİM OLMADIGIMIZ ZAMAN TOWINDAN CIKAMIYORLARDIR BİZOLDUKMUDA NASIL TOWIN ASILGINIZIDA İYİ BİLİYORUZ BANA HİKAYE ANLATMAYIN BİDE BUNDAN SONRA VENTİME ADAM YOLLAMAYIN ARTIK GERCEKTEN CNMI SIKMAYA BAŞLADINIZ BUZAMANA KADAR BEN BİŞEY DEMİYORDUM AMA BENİ KONUŞTURMAYIN NE SEBEPLE OLURSA OLSUN BİRKEZ DAHA VENTİMDE SİZDEN BİRİNİ YOLLADIGINIZI DÜŞÜNDÜGÜM BİRİNİ GÖRÜRSEN BUSEFER BENDE ELİMDEN GELEN THERŞEYİ YAPARIM YETER DEA VENTE ADAM YOLLAYIP OKADAR KÜFÜR YEMESİ HOŞUNUZAMI GİDİYOR BEN KÜFÜRÜ SEVMEM ARKADAŞIM YOLLAMA ADAM FALAN BİDEAHA VENTİME
ARBİ SABRIM KALMADI TÜMM SW Yİ YOLLARIM BENTİNE SENİN UGRAŞIR DUDURSUN SONRA
PowerWithBlacK

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Şub. 18, 2010 7:31 pm

HE VİDEOLAR GELİYOR HAZIRDA OL KİM TP SCLE KACIYOR GÖRÜCEZ KİM TOWN ATIYOR GÖRÜCEZ HEP BERABER BİZ TP SCLE KACIYORSAK VİDEO CEKİN KOYUN HMM KACMISIZ DİCEM HADİ! AMA BAŞKASI CEKERSE BU PLAYERLİKDİR:D cherry
furkansalih1

furkansalih1

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyPerş. Şub. 18, 2010 8:39 pm

uzatılacak kadar degerli mevzu degil
PowerWithBlacK

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyCuma Şub. 19, 2010 5:10 pm

YA YOLLASAN NE OLUCAK ADAM YOLLA TÜM SW BEN ADAM YOLLAMAM ONLAR KENDİLERİ GELDİLER BÜTÜN SW E BURADAN YOLLA VENTİMİZİ DEĞİŞTİRMEK KADAR KOLAY BİRŞEY YOK Smile HEM BU KONUYU BURADA KAPANSIN
xL

xL

ReaLity TAYFASI Empty
MesajKonu: Geri: ReaLity TAYFASI   ReaLity TAYFASI EmptyCuma Şub. 19, 2010 5:32 pm

PowerWithBlacK demiş ki:
YA YOLLASAN NE OLUCAK ADAM YOLLA TÜM SW BEN ADAM YOLLAMAM ONLAR KENDİLERİ GELDİLER BÜTÜN SW E BURADAN YOLLA VENTİMİZİ DEĞİŞTİRMEK KADAR KOLAY BİRŞEY YOK Smile HEM BU KONUYU BURADA KAPANSIN

Tp SC Kebap Kullanana Sevap :@

ReaLity TAYFASI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TOWN Clan Şimdiki EstanPoli Tayfası Tanıtım Videosu !