DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server

DS Gaming Private Server Özel Forumudur

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...

+3
xL
MaGNeTiCk
Gm_Turk
7 posters
YazarMesaj
Gm_Turk

+Rep : 0

Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... Empty
MesajKonu: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPtsi Ocak 11, 2010 2:12 pm

Sizce Gm_Turk Nasıl Biri Ve Görevini Başarıyla Yerine Getiriyormu Öneri ve Görüşlerinizi Bekliyorum...
MaGNeTiCk

MaGNeTiCk

Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... Empty
MesajKonu: :)   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptySalı Ocak 12, 2010 2:26 pm

severim keratayııı Very Happy flower
xL

xL

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptySalı Ocak 12, 2010 6:15 pm

memoşum benim o xD Very Happy
_ReLaX_T
Misafir

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyCuma Ocak 29, 2010 10:20 am

eii dir memoşum xD king
knips
Misafir

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyC.tesi Ocak 30, 2010 11:51 pm

ben çokta iyi yerine getirdiğini söyleyemem özellikle karusların 2 gün önceki savaşı bugla kazandıklarını tespit edemedin yada etmek istemedin
simurgg
Misafir

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPaz Şub. 14, 2010 10:31 pm

iyidir memo Very Happy
PowerWithBlacK

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPaz Şub. 14, 2010 10:35 pm

EH İŞDE Very Happy lol! Laughing
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPtsi Şub. 15, 2010 3:20 pm

LastOneKiss yardımcısı ama hadi iyi olsun bakalım Smile
PowerWithBlacK

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPtsi Şub. 15, 2010 8:18 pm

hee çok yardımcı yüz defa dedim ona tp bug var gel banla adam elini kaldırmadı Very Happy
furkansalih1

furkansalih1

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPerş. Şub. 18, 2010 8:42 pm

ole bole degil banlamadıgı carım kalmadı gm carım dahii SmileSmileSmile:
StOmPA

MesajKonu: Geri: Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...   Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm... EmptyPtsi Şub. 22, 2010 11:57 pm

mute yemiştim mutemi kaldırırmısın demiştim benım clanımdan çıkanlarla muhatap olmuyorum demişti:) bir gm bunu nasıl söyleyebiliyo orasını anlamadım açıkçasıSmile

Gm_Turk Sizce Görevini Başarıyla yerine getiriyormu yorumlarınızı beklıorm...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CongoMoKoKo - Sizce NasıLım (:
» 0ttomanSoldieR Sizce Nasıl Bir Asas?
» CrueL cLanının en sağLam useri kim sizce ? [4Life Team]...