DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server

DS Gaming Private Server Özel Forumudur

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...

+4
KiTLeNGeSH
Wuddy
PowerWithBlacK
xL
8 posters
YazarMesaj
xL

xL

+Rep : 0

EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... Empty
MesajKonu: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 10:54 am

Kaliteli Ses ve Görüntü İçin HQ Seçeneğini Seçiniz...

İyi Seyirler...

Video Link...(Facebook)

EstanPoli
Ionita
PowerWithBlacK

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 11:09 am

woooww o sondaki neydi lan öle aq pusuları attırana insan bi teşekkür eder ne adamsın sen cacık Very Happy ne oldu lan town cekemediniz mi Very Happy:D
PowerWithBlacK

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 11:46 am

Bİ YORUM YETMEDİ BANA YAW GERÇEKTEN SÜPER OLMUS BE REİS BEN SENİN GİBİ Bİ ÖKÜZDEN BÖLE Bİ VİDEO BEKLEMİYORDUM king lol! Laughing
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 12:21 pm

Şefo Very Happy

Programı daha tam bilmiyorum inş. yakında daha güzellerinide yaparız kanka Very Happy
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 12:21 pm

Hem sana Teşekkür etmemize ne gerek var zaten bilen biliyor Very Happy pardon bilen değil herkes biliyor Very Happy
Wuddy

Wuddy

MesajKonu: ..   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 12:35 pm

LA BOSS EVENT YAPTIKLARINDA GİRMİŞTİK ONU KOYSAYDINYA EMRE
delly
Misafir

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 12:45 pm

iyi iş çıkarmışınız Very Happy pomp denen dallamaya kapak olsun
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 12:50 pm

Wuddy demiş ki:
LA BOSS EVENT YAPTIKLARINDA GİRMİŞTİK ONU KOYSAYDINYA EMRE

Kanka valla orda yoktum yoksa çekip koymazmıydım Very Happy
KiTLeNGeSH

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 1:10 pm

FTPopen file error hatası veriyor ne yapmam lazım arkadaslar yardımcı oLun pLs
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 1:29 pm

KiTLeNGeSH demiş ki:
FTPopen file error hatası veriyor ne yapmam lazım arkadaslar yardımcı oLun pLs

Patchleri 1299 a Geri al ve Server adlı not defterinden ip yi kontrol et.
Daha sonra patchleri tekrar sardır büyük ihtimal olması lazım.
CasT3R
Misafir

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 4:57 pm

son aldıgım duyumlara göre bunu en son iliyen adam ölmüş Very Happy:D böyle akılır...
furkansalih1

furkansalih1

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 6:46 pm

Tbrk guzel olmus sanırsam sende vagas La yaptın vegas bende anlıyorum. sanırsam sende benim kadar anlıyossun dragon4_furkan@hotmail.com beraber ortaya harika birssey cıkaracagımıza inanıyorum
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptySalı Şub. 23, 2010 11:19 pm

furkansalih1 demiş ki:
Tbrk guzel olmus sanırsam sende vagas La yaptın vegas bende anlıyorum. sanırsam sende benim kadar anlıyossun dragon4_furkan@hotmail.com beraber ortaya harika birssey cıkaracagımıza inanıyorum

Eyw. Fuki Ben Yeni Yeni Öğreniyorum Daha Önce Kullanmadım.

Bide Şu Hiç Beni Tanımıyomuş Gibi Konuşuyosun Adamı Deli Ediyosun Very Happy
MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

+Rep : 3

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyÇarş. Şub. 24, 2010 10:28 am

eline sağlık emre Very Happy öyle kolay kolay kimse yapamaz bu videoyu:D
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyÇarş. Şub. 24, 2010 1:40 pm

Beyendiğiniz için Teşekkür Ederim xD Very Happy
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyÇarş. Şub. 24, 2010 2:45 pm

Hepsi Birlikteliyimizin Eseri Smile
Wuddy

Wuddy

MesajKonu: BU SÖYLİYECEKLERİM THEP0MP TAYFASINA   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyÇarş. Şub. 24, 2010 2:51 pm

BİZ HİÇ YOKTAN NP AKTARTMIYORUZ BİLEĞİMİZLE EMEĞİMİZLE KASIYORUZ. CZ PK DA BİRŞEY YAPAMIYOLAR DEDİLER , ONUDA GÖRDÜK PowerWithBIacK [AK1N] I GÖRDÜKLERİNDE TOWN ATIYOLAR. SİZCE GÜLÜNÇ Bİ DURUM DEİLMİ ?... HADİ O NEYSE TP SC SAYESİNDE NP KASIYOLAR DEDİLER BİZ HİÇ YOKTAN 1 DK DA 5 KERE TP SC KULLANIYOSAK KARUSLAR 1 DK DA 20 KERE TP SC KULLANIYOLAR BUDAMI GÜLÜNÇ Bİ DURUM DEİL ?
furkansalih1

furkansalih1

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyÇarş. Şub. 24, 2010 6:05 pm

MrP1ayB0y0fTheMaqeIy demiş ki:

SmileSmile Yha ben cok gzl birsey hazırlamıstım oteki pc coktu Very Happy Suan 200 model pc deyim:D İns bu hafta sonu cok iyi birsey cıkartıcam yardımcı olursan sevinirm bir kac birbirimizim eksiklerimi tammalama acısından kardesim.D
furkansalih1

furkansalih1

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyÇarş. Şub. 24, 2010 6:06 pm

furkansalih1 demiş ki:
MrP1ayB0y0fTheMaqeIy demiş ki:

SmileSmile Yha ben cok gzl birsey hazırlamıstım oteki pc coktu Very Happy Suan 200 model pc deyim:D İns bu hafta sonu cok iyi birsey cıkartıcam yardımcı olursan sevinirm bir kac birbirimizim eksiklerimi tammalama acısından kardesim.D
ü

aynen biz tp sc atak yapmak icin kullanırken karuslar kacmak icin kullanıyor gecen hadi nick vermeyem .D adam dalıyorum tp oluyor az ileri arkıan bide dalıyorm gene tp en az 7 8 kere tp oldu o shekilde ama korkunun ecele faydası yok oldu tabii ki .d
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyCuma Şub. 26, 2010 12:29 am

Videonuzu beyendim arkadaşlar başarılar diliyim.
Wunny ile yaptıgımız vsde Undy almadım diyerek 11K Hpsi anlamsızdı. Hepiniz Hp stats oldugunu bildiğiniz üzere video cekmeniz anlamsız olmuş Akında eşit olarak Wunny vsmizi seyretmiştir.Tabiki video yazarı ben değilim saygınız olsa birazda muzik vs'sini seçerek koyardınız.Ba$arılar tekrardan.
MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

+Rep : 3

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyCuma Şub. 26, 2010 12:55 am

tskler caki ama musti senin undy aldını gördü ondan undy aldı
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyCuma Şub. 26, 2010 4:58 pm

lShutdowNl demiş ki:
Videonuzu beyendim arkadaşlar başarılar diliyim.
Wunny ile yaptıgımız vsde Undy almadım diyerek 11K Hpsi anlamsızdı. Hepiniz Hp stats oldugunu bildiğiniz üzere video cekmeniz anlamsız olmuş Akında eşit olarak Wunny vsmizi seyretmiştir.Tabiki video yazarı ben değilim saygınız olsa birazda muzik vs'sini seçerek koyardınız.Ba$arılar tekrardan.

Caki kızdığını biliyorum ama oraya koyacak bi müzik bulamadım bana bunu yolladılar dedim koyayım 2 gülücek bi yer olsun.

Yoksa bnm kimseyi rencide edicek gibi bir düşüncem yoktu Smile
Crevmern

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyCuma Şub. 26, 2010 5:43 pm

ne kadar da başka clanda olsamda çok güzel olmuş bu videoyu ve içindekileri kimse kolay kolay yapamaz başarılarınızın devamını diliyorum Very Happy king Very Happy
xL

xL

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyCuma Şub. 26, 2010 5:57 pm

Crevmern demiş ki:
ne kadar da başka clanda olsamda çok güzel olmuş bu videoyu ve içindekileri kimse kolay kolay yapamaz başarılarınızın devamını diliyorum Very Happy king Very Happy

Sağol Smile
FaTaLDan
Misafir

MesajKonu: Geri: EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...   EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita... EmptyC.tesi Şub. 27, 2010 4:06 pm

Mükmmel OLmuş Bn de Karusum Ama Güsel Olmuş...

EstanPoli Official Video...2010 (YepYeni) By Ionita...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» EstanPoLi 2010 VİDEO TRAİLER...(IFuKİI)
» DSGAMING Tanıtım Video'su (By Ionita)
» EstanPoli Cz'de Bişi Yapamaz Diyenlere Kapak!!!
» TOWN Clan Şimdiki EstanPoli Tayfası Tanıtım Videosu !
» video CEKME PROGRAMINI KOYMUSSNUZ NASIL YAPILACAK ONU KOYMAMISSINIZ KULLANIMINI