DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DS Gaming Forum - www.DSGaming.org - Private Server 1299 Server - Esit Job Server

DS Gaming Private Server Özel Forumudur

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

lShutdowNl Nasıl bilirsiniz

+6
StOmPA
TH3P0MP
MrP1ayB0y0fTheMaqeIy
KiTLeNGeSH
THEP0MP
lShutdowNl
10 posters
YazarMesaj
lShutdowNl

lShutdowNl

+Rep : 0

lShutdowNl Nasıl bilirsiniz Empty
MesajKonu: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyCuma Şub. 19, 2010 3:55 pm

Seven sevmeyen tüm kişilerden yorum bekliyorum:)
THEP0MP

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyCuma Şub. 19, 2010 3:57 pm

O bilirim lShutdowNl Nasıl bilirsiniz Lol
KiTLeNGeSH

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyCuma Şub. 19, 2010 4:33 pm

ii birisi saglam ii player:D ama bizede bi yardım atın oyuna giremıorum Lütfen yardım pLs
MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

+Rep : 3

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 21, 2010 2:51 pm

saygıdan bahseden saygısızın teki playerline gelince +10 item +5 takı + edit oldukdan sonra player demem ben ona
magene gelince sürekli yeri öpüyordun
asasına gelince son spike ata ata spike 'n çürüdü
yeni warıoruna gelince 2k 2k mageye girmek playerlik deildir.
lol!
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 21, 2010 3:15 pm

Herşekil aglamak sanatmıdır ?Smile
MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

MrP1ayB0y0fTheMaqeIy

+Rep : 3

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 21, 2010 6:10 pm

sanat dedin tek kişiyle olmaz sanatı icra edenler sanatcıdır sanata saygın warsa sanatı katma işin içine senin önce hiç bişie deil kendine saygın olsun bana saygı wermesin büyük dedimiz kafası gagasından büyük olan adamların....
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 21, 2010 6:13 pm

Bütün clan olarak bunu yeteri kadar icra ediyorsunuz zaten Smile
Saygıya gelinirse yerinde yapmayı biliriz karşımızdaki adamlıktan cıkmadıkça
TH3P0MP

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 21, 2010 6:29 pm

ne dedinin farkında deilki Very Happy sanat tek kişiyle olmaz dio sanatı icra eden sanatçıdır dio Very Happy sanatçı kelimesini çogul zannediyor heralde .. x) tek başına neden sanat olmuo Very Happy onuda bi açıklasa.. hayır o zaman ressamlar şarkı söleyen adamlar sanat yapmıo heykeltraşçılar filan Very Happy
StOmPA

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPtsi Şub. 22, 2010 1:04 pm

playerlik 0 Very Happy ve bundan dolayı full +10ve +5 item almışın ben senın yerinde olsam böyle bir konu bile açmasdım Razz
furkansalih1

furkansalih1

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPtsi Şub. 22, 2010 7:49 pm

Kardesim sen bence asasta daha iyidin neden warrior oldun anlam veremedim ama iyi diyelin iyi olsun
ShehRazaD

ShehRazaD

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptySalı Şub. 23, 2010 11:13 pm

CAKİİİİİİİ YAPMA BUNU AGLAMAK SANATSA SEN Bİ SANATKARSIN
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPerş. Şub. 25, 2010 1:58 pm

StOmPA demiş ki:
playerlik 0 Very Happy ve bundan dolayı full +10ve +5 item almışın ben senın yerinde olsam böyle bir konu bile açmasdım Razz
İlk Olarak sana cevap yazıyım kardeş
Delosta karşılaştıgımızda aynı tepkiyi vermiştin bunu biliyorum Sorunum senle değil bunu söyleyen cok kişi oldu ama playerlik 0 dediğin aklıma takıldı seni herkes içinde ID şifreyi kendin vererek bi asas VS'sine davet ediyorum buyur gel bakalım Smile daha sonra tekrar yorum atmaya elin erişicekmi görelim
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPerş. Şub. 25, 2010 2:02 pm

ShehRazaD demiş ki:
CAKİİİİİİİ YAPMA BUNU AGLAMAK SANATSA SEN Bİ SANATKARSIN
Cocuk oldugunu her yorum ve sözlerinden anlıyorum bunu bu kadar belli etmene gerek yok magelerinizi savaş ve czde online olma dileğiyle başarılar diliyorum kendine iyi bak Smile
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPerş. Şub. 25, 2010 2:04 pm

furkansalih1 demiş ki:
Kardesim sen bence asasta daha iyidin neden warrior oldun anlam veremedim ama iyi diyelin iyi olsun
Benim üstüme yorum yapıp kendini küçük düşüren arkadaşlardan sıkılarak warrior olmayı tercih ettim hayırlısı böyledir inş
yorumun içinde teşekkür ediyorum.
ZeppLand
Misafir

MesajKonu: Sen Mı playersın ?   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 28, 2010 2:05 pm

Sen oPlayer deyılsın

edıt olmanın avatajını kulanıyorsun ama serv duzeldı artık napcan bakalım

genç
lShutdowNl

lShutdowNl

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 28, 2010 2:42 pm

Şu dbde bile edit diyen arkadaşları biliyorum:) arenaya geçersen playerligim sıfırmı bakabilirsin
StOmPAI
Misafir

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPaz Şub. 28, 2010 11:06 pm

benım 15 gün falan netimde soru çıktı oyuna giremiyordum arkadaşım cafe sahıbı kendisi o charıma giriyodu nick versem tanırsın ama boş ver.Ne sorun oldu aranızda ne oldu tam bilmiyorum.sefilmi fakir mi ne öle bişi demişsin ve mute letmişsin bu gün küçük kardeşim kendi charıyla oyundayken sen ona kendin gibi pis küfürler etmişsin nick HEROPOMPACI daha 13 yaşında o sana ne yaptı da o kadar küfür ettin ahlaksız terbiyesiz her önüne gelene cocuk diyorsun ama bence aramızda bir çocuk varsa o da sensın kardeşime o küfürleri yazdıgını görseydim ss alırdım.Bidaha da benle uraşma ana bacı saygım kalmaz kendi derecemi düşürmek istemiyorum...
PowerWithBlacK

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyPerş. Mart 04, 2010 5:50 pm

BU DATABASE DB LİK YOK BU KONUDA ANLASIN ARTIK Very Happy
xL

xL

MesajKonu: Geri: lShutdowNl Nasıl bilirsiniz   lShutdowNl Nasıl bilirsiniz EmptyCuma Mart 05, 2010 3:25 am

PowerWithBlacK demiş ki:
BU DATABASE DB LİK YOK BU KONUDA ANLASIN ARTIK Very Happy

Herif Göktuğ un db lerini yiye yiye sapıttı Very Happy

Editlik dicektin sanırım akın xD

lShutdowNl Nasıl bilirsiniz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PowerWithBlacK i Nasıl Bilirsiniz?
» MaGNeTiCk nasıl bilirsiniz?
» JrDOGAN_xd Nasıl Bilirsiniz..
» Wuddy i nasıL biLirSiniz dOstLar :)